Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Cigarette.



I love you so much, I need you so bad, your every word like the howling night wind, your every kiss like the most attractive flower in bloom. Your every step,the sound in my head, echoing for almost as if for centuries. Your every smile, the happiness getting bones and flesh wraping her sweet and soft arms around me. Τhat's how much I love you.

Ήθελα να πηδήξω από το παράθυρο μετά απο αυτό το μήνυμα.
Τον αγάπησα όσο δεν αγάπησε κανείς,κανέναν.
Έτσι ένιωσα. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος στη Γη που υπήρχε για εμένα. Όλοι οι άλλοι έγιναν φλου, και μόνο εγώ κι εκείνος υπήρχαμε πάνω στην Γη,στο σύμπαν. Παντού. Κανείς και τίποτε άλλο. Ήθελα να τους καληνυχτίσω όλους και να τσακιστώ να πάω να τον αγκαλιάσω. Μα δεν μπορούσα. Αν είχα την ευκαιρία,θα έφευγα μαζί του. Δεν με νοιάζει το πού. Ακόμα και στην Έρημο Σαχάρα,να μην έχουμε να φάμε,να πιούμε,να ντυθούμε, να κάνει ζέστη. Και να τον φιλάω και να λέω πως είναι το πιο όμορφο μέρος στον κόσμο. Ή στον Νότιο Πόλο. Να κάνει κρύο, και να είμαστε αγκαλιασμένοι και κολλημένοι ο ένας στον άλλο στο ιγκλού μας μαζί με μια φώκια και μια φωτιά στην μέση.
Οπουδήποτε,αρκεί να υπάρχει ΕΚΕΙΝΟΣ.
Σκέφτηκα τον κόσμο χωρίς εκείνον... Τα πάντα είναι ανούσια και δεν χρειάζεται να υπάρχω ούτε εγώ.
Σκέφτηκα εκείνον χωρίς τον κόσμο... Τόσοι λόγοι για να ζω,και όλοι μαζεμένοι πάνω σε έναν άνθρωπο.

Καταλαβαίνεις πόσο σ'αγαπώ;

~
Σήμερα συνάντησα το volci στον δρόμο ("όόόόόχι ρε μαλάκα! η wife μου!" "όόόόχι γαμώ την πουτάνα μου! το ζουζούνι μουυυυυυ!")
Καταλαβαίνεις,φαντάζομαι.
Έγινε χαμός,ξεσηκώσαμε όλες τις γύρω γειτονιές στο πόδι,κι απο την μαλακία και το τρέξιμό μας κοντέψαμε να τρακάρουμε με ένα αυτοκίνητο.
Λες και είχα να την δω αιώνες xD
Με τους μαύρους κύκλους του ξενυχτιού καλυμμένους με πενήντα τόνους μεικ-απ. (α,θέλω να συζητήσουμε για αυτό το θέμα του βαψίματος πιο κάτω) ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΒΑΜΜΕΝΗ-ΑΒΑΦΤΗ,ΑΣΧΗΜΗ-ΟΜΟΡΦΗ, ΞΑΝΘΙΑ-ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ, EMO-ΑΝΤΙΕΜΟ, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ-ΤΡΕΛΗ, ΓΙΑ ΔΕΣΣΙΜΟ-ΓΙΑ ΛΥΣΙΜΟ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΜΑΛΑΚΑ VOLCI! Fuck yeah.

Anyway.
Και τώρα, νέα από την διεθνή showbiz. (σωσταα)
Γιατί βάφονται; Σαν κλοουν γίνονται. Βάζουν πενήντα κιλά σκιά για να κάνουν τι; Τα μάτια τους μπλε και να τους περνάς για εξωγήινους; Τα χείλη τους κόκκινα για να προκαλούν;!
Το μόνο βάψιμο που ανέχομαι είναι ελάχιστο μολύβι στις άκρες των ματιών για να τις κάνεις πιο έντονες και λίγο μεικ-απ για κάλυψη των σπυριών (άν υπάρχουν.) και ίσως λίγο Liposan για να μην είναι σκασμένα τα χείλη. Ό,τι άλλο,ειναι υπερβολικό.

Αχ,ακούω ένα υπέροχο τραγούδι
Το άκουγα το καλοκαίρι. Το είχε η Λυδία στο προφίλ στο hi5 (όταν είχα hi5 τέλος πάντων -.-)
It's so sweet

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα